Duurzaam

Duurzaamheidsgarantie op alle gebieden

Ecologische troef

 De oriëntatie van je dak, mogelijke schaduwpartijen zijn bij Solartiles minder belangrijk. We kunnen het volledige dakvolume gebruiken, en door de afzonderlijke strings die gebruikt worden, ook een permanente efficiëntie garanderen. Ook met de wandpanelen hebben we een stapje voor. 

Naast een reductie van jouw CO2 voetafdruk, bespaar je ook geld en kan je ook slim je stroom gaan opslaan. (warmte / batterij / pompen ) 

duurzame drager

Keramische bouwmaterialen zijn robuust en stabiel. Ze worden lokaal gewonnen en zijn daardoor bijzonder duurzaam; hun levensduur is meer dan 100 jaar. Daarenboven gebeurt de productie in Europa 

 Co2 reductie

  • lokale productie dragers
  • eigen CO2 vrije productie electriciteit
  • onontbeerlijk voor een duurzame toekomst

Duurzame drager

Keramiek en glas beide duurzame materialen met een efficient en lokaal productieproces.  Daarenboven heeft een keramiek off leien zonneceldakpan een bijzonder lange levensduur… 

Duurzame energie

Met de kracht van de zon in je eigen stroom voorzien: veel duurzamer krijg je het niet. Door de High-End zonnecellen die we gebruiken, is de efficiëntie bijzonder hoog. Gemiddeld brengen zonnecellen 15 keer de hoeveelheid energie op dan deze die nodig is om ze te maken. De economische terugverdientijd daalt ook. Wie kan er nu zeggen dat zijn volledige dak zich terugbetaalt?