technische info

Vanuit de praktijk, voor de praktijk

onze pannen

De solartiles zonneceldakpan is de mooiste oplossing voor uw energiedak. De zonneceldakpan heeft een originele keramische drager waarop de zonnecellen zijn gemonteerd, in de kleur van de dakpan. Vanaf de straat is daardoor niet zichtbaar dat er een zonnedak op de woning ligt.

Het vermogen per dakoppervlak is vergelijkbaar met reguliere zonnepanelen. Met onze Solartiles kan immers het gehele dakoppervlak worden benut.

De Solartiles zijn zowel een ideale oplossing bij dakrenovatie als bij nieuwbouw. Prijzen zijn daarbij vergelijkbaar met die van reguliere zonnepanelen. Het leggen met het leggen van de klassieke panne Wat ook een troef is, is dat Solartiles de ideale oplossing voor beschermde stadsgezichten.

.

Materiaal

De keramische dragers worden gefabriceerd door (Nelskamp) in standaard maatvoering en kleuren. 

Zo is niet alleen kwaliteit, maar ook integratie is verzekerd.

Garantie

Het gebruik van de natuurlijke klei en de lange levensduur dragen bij aan milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

De keramische dakpannen voldoen aan de Europese norm EN 130.

Deze worden 30 jaar gegarandeerd op vorstbestendigheid en waterdichtheid en zijn blijvend ademend.

Silverline

Silverline is de meest verkochte oplossing voor uw energiedak. De zonneceldakpan is opgebouwd uit een keramische dakpan met een 2-cellig geïntegreerd zonnepaneel. De focus op consistente kleuren, maakt van deze dakbedekking de pan van de toekomst!

Blackline

De Blackline is de mooiste oplossing voor uw zwart energiedak. De zonneceldakpan is opgebouwd uit een keramische dakpan met een 2-cellig geïntegreerd zonnepaneel. De focus op consistente kleuren, maakt van deze dakbedekking de zonnecel die het minst zichtbaar is.

Redline

De Redline is de mooiste én meest klassieke oplossing voor de Belgische markt. Deze zonneceldakpan is opgebouwd uit een keramische dakpan met een 2-cellig geïntegreerd zonnepaneel. Zo goed als onzichtbaar op het klassieke rode dakpannen-dak. 

eenvoudig

te leggen

Contact

Phone

+32 (0)473 92 52 93

Adres

Eco Energy
Leeuwbeekstraat 19
3454 Rummen