solartiles METAL

Metalen dakbedekking met ingebouwde, onzichtbare photovoltaïsche cellen
Contacteer ons

fotovoltaïsche metalen dakbedekking

Solartiles METAL: zonnepanelen én dakbedekking tegelijkertijd. Winnaars van de “Swedish Steel Price”, “European Business Award tot the environment”, 

Gemaakt voor de toekomst. Premium materialen, en gebouwd in Noord-Europa. Ze zijn sterk, duurzaam, lichtgewicht en kunnen elk weertype aan. 

Solartiles METAL is makkelijk op te bouwen, met een sluitend en degelijk daksysteem. Door de verschillende formaten in panelen zijn deze modules ook geschikt voor grote en complexe daken. Vaak worden ze aanvaard door overheden voor restauratie erfgoed. De technologie is onzichtbaar. 

En nog een extra troef: ze zijn al te leggen op een dak met hellingsgraad van 10°! 

metalen dakplaat met PV-cellen 115W

metalen dakplaat met PV-cellen 145W

metalen dakplaat met PV-cellen 175W

Vanuit de praktijk, voor de praktijk

De Solartiles METAL dakpannen werden ontwikkeld en getest in zeer noordelijke omstandigheden. Bestand tegen zware weersomstandigheden en toch zeer licht als dakbedekking. 

de beste garantie

25 jaar vermogensgarantie, 10 jaar productgarantie door de fabrikant.  Ontwerpen en geproduceerd in Europa. Veilig door laagvoltage.

Niet alleen de nieuwste technologie qua zonnecellen. Deze panelen zijn ook ontworpen om elk weertype aan te kunnen. Van hete zomers tot sneeuwstormen, ijs en zeer sterke wind. De PV-modules doorstaan met glans alle tests.

Contact

Tel

+32 (0)473 92 52 93

Adres

Eco Energy
Leeuwbeekstraat 19
3454 Rummen