Inspiratie

Een overzicht van onze Solartiles projecten met onzichtbare zonnepanelen.

Onze recente realisaties

Brussel

Brussel

Solartiles Classic: RED Een complex in het Pajottenland, met. 100 m2 dak, op een gerestaureerde hoeve.   Geen lelijke zonnepanelen meer nodig...

read more
Edegem

Edegem

Solartiles Classic: BLACK  Een villa uit de jaren 80, waarbij we het volledige dak isoleerden en vernieuwden met op de zuidkant de Solartiles...

read more

Esthetisch en rendabel

Solartiles zijn de perfecte esthetische oplossing voor een energiedak. Solartiles Nature kan perfect als wand of geïntegreerde afwerking gebruikt worden.

Quasi onzichtbaar, én een staaltje van top technologisch materiaal, dat zijn Solartiles.  Doordat we met, én op bestaande pannensystemen werken, is ook een totale en perfecte integratie mogelijk met het dak. Geen problemen met verbindingen, lekkages, condensatie of verstoorde ventilatie.

Europese kwaliteit

De dragers van de zonnecellen worden in stuk voor stuk in Europa geproduceerd uit natuurlijke materialen, en ter plaatse  gecontroleerd. 

traditioneel Pannendak

De solartiles passen naadloos in onze eigen traditionele dakpannen of hebben een totaaloplossingter beschikking voor jouw dak. Elke dakdekker kan deze leggen. 

Europese garantie

De zonnecellen worden Europees geassembeleerd, en manueel gecontroleerd. Er geldt een strenge controle en garantie.   

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Je kan je elk moment afmelden