Volledige oplossingen

Een energie-efficiënte sturing en opslag: een totaaloplossing

Slimme sturing: efficiënte besparing

De smart energy management oplossing van SolarEdge verhoogt het eigen verbruik van zonne-energie, verlaagt de elektriciteitsrekening en biedt een hogere energieonafhankelijkheid. Dit wordt allemaal overzichtelijk beheerd door slechts één enkele, slimme omvormer: het brein van het smart energy systeem.

Het verbruik van zonne-energie kan gemaximaliseerd worden door het verbruik vanapparaten aan te passen aan de PV-productie en door energie op te slaan en te gebruiken wanneer het nodig is. De huishoudelijke apparaten worden op een vooraf ingestelde tijd voorzien van ongebruikte PV-energie of gevoed vanuit de thuisaccu. Netvermogen wordt alleen gebruikt als beide niet beschikbaar zijn.

Coffee Bean

Zonder smart energy

Coffee Bean

Met smart energy

Volledige controle

Met de SolarEdge mobiele monitoring app kunnen huishoudelijke apparaten eenvoudig bediend worden en kunnen de systeemprestaties altijd en overal bekeken worden.

De monitoring app biedt realtime inzicht in het systeem en biedt huiseigenaren de mogelijkheid om de in- en uitschakeling van de apparaten handmatig of automatisch in te stellen en verzekert daarbij maximaal gebruik van beschikbare PV-energie.

Contact

Tel

+32 (0)473 92 52 93

Adres

Eco Energy
Leeuwbeekstraat 19
3454 Rummen