solartiles CLASSIC

Zonnepanelen perfect geïntegreerd en onzichtbaar in je dakpannen
Contacteer ons

ook op erfgoed

Solartiles CLASSIC is een esthetische oplossing die volledig integreert in onze traditionele dakstijlen en je toch volop kan inzetten op zonne-energie. Solartiles CLASSIC zijn keramische dakpannen gefabriceerd in Duitsland met zonnecellen zo goed als onzichtbaar. Het zijn dus echt zonnedakpannen. Zo zijn ze door hun perfecte integratie ook geschikt voor daken van historische gebouwen en beschermd erfgoed. 

Silverline

blackline

redline

vanuit de praktijk

De zonneceldakpan werd niet ontwikkeld van achter het bureau, maar vanaf het dak, en vanuit de praktijk. De Solartiles zijn dan ook door dakdekkers en bouwers ontwikkeld voor dakdekkers en bouwers.

voor de praktijk

De keramische dakpannen worden geleverd in standaard maatvoering en kleuren, (fabrikant = Duitse Nelskamp) zodat niet alleen de Duitse kwaliteit maar ook de perfecte integratie is verzekerd met alles van jouw dak. Het is op en top een Europees product voor de Belgische markt.

de beste garantie

Fabrieksgarantie op het rendement van jouw opbrengst, op de waterdichtheid, van jouw pannen en op de efficiëntie en van de intelligente sturing.

Je hebt een een ecologisch product dat ook nog een lokaal wordt geproduceerd met de allerbeste kleisoorten. 

Contact

Tel

+32 (0)473 92 52 93

Adres

Eco Energy
Leeuwbeekstraat 19
3454 Rummen