Onze troeven

Solartiles levert jou esthetisch zonnepanelen, technisch hoogstaand en een topservice: 3 keer top

3 keer top

Zowel technisch, esthetisch en qua service leveren we de absolute top. 

Quasi onzichtbaar, én een staaltje van top technologisch materiaal, dat zijn Solartiles.  Doordat we mét, én op bestaande pannensystemen werken, is ook een totale en perfecte integratie mogelijk met het dak. Geen problemen met verbindingen, lekkages, condensatie of verstoorde ventilatie.  

Esthetische oplossing

Geen lelijke zonnepanelen meer nodig op je dak. Onze zonnedakpannen en zonneleien zijn zo goed (en de technologie is zo onzichtbaar) dat ze geschikt zijn voor beschermde gebouwen. 

technische hoogstaand

Niet enkel de technologie in de zonnecellen is Europese state of the art. Voor de sturing gebruiken de Solar Edge. Zonder twijfel het beste systeem op de markt. 

Service

Duurzaamheidsgarantie: We begeleiden en adviseren van begin tot einde.   We gebruiken enkel de beste materialen. 

Maar we kunnen meer

Solartiles is de merknaam van Eco Energy. Met Eco Energy (2E) hebben we bijna 20 jaar ervaring in duurzame energieoplossingen. Daarbij maken we al jaren enkel gebruik van de beste systemen. We integreren biomassa (KWB), zonneboilers, PV panelen, batterijen tot een naadloos en intelligent werkend systeem. 

 

We zorgen voor een heldere uitleg en schema waarom we een bepaalde oplossing voorstellen. We denken mee met architecten, bouwheer en plaasters en bieden nuttige info, tips en hulp vanuit onze praktijkervaring, en onderbouwd door onze opleidingen.